Anti-age kezelés

a kozmetikai vendégek egyik nagy kedvence

Ránctalanító, fiatalító arckezelés, a kozmetikai vendégek egyik nagy kedvence. Azoknak ajánlom ezt a kozmetikai kezelést akik szép, feszes és hidratált arcbőrt szeretnének, illetve a kezelés közben szeretnék a lelküket is feltölteni ebben a rohanó világban.

Bőrünk kötőszövetének legfontosabb összetevője a kollagén, mely a bőr rugalmasságáért és feszességéért felel. Az idő előrehaladtával a szervezetünkben található kollagén csökken. Így bőrünk rugalmassága csökken, arcbőrünk megereszkedik és ráncok képződnek. A fiatalító regeneráló kezelés segít a bőr rugalmasságát megtartani visszanyerni.

Az év minden szakában törődést igényel, nyáron az UV sugárzás, télen pedig a hideg szeles idő káros hatásaitól kell megvédeni.

A ránctalanító, fiatalító arckezelés legfőbb hatóanyagai a hyaluronsav, a kollagén, a növényi őssejtek és algák, melyek együttes hatására a bőr visszanyeri frissességét és feszessègèt. A kezelés fontos része a pihenés, relaxálás, amire maximálisan megkapsz kozmetikámban. Amíg a tested, bőröd töltődik, addig a lelked is. Ez ugyanannyira fontos része a kezelésnek.

-10% kedvezmény, csak novemberben

Anti-age kezelés árából

Anti-aging face massage

Kezelés menete:

1. Arc letisztítása

2. Elhalt hámsejtek leradírozása/peelingezèse

3. Ultrahangos hatóanyag bevitel, szérumok használatával.

4. Kényeztető, pihentető arc-nyak-dekoltázs masszázs.

5. Bőrsimmító alginát maszk felhelyezèse.

6. Regeneráló, hidratáló krém felvitele.