Mezopen kezelés

Kollagén indukciós terápia (ősztől-tavaszig)

Használd ki a téli hónapok adta lehetőségeket, hogy bőröd megújuljon egy igazán hatásos kezelés által. Egy kezelés mely két hatást fejt ki egy időben:
-kollagén termelést
-hatóanyag bejuttatást.

A mezopen kezeléssel már az első alkalom is látványos eredményt okoz, de a tartós eredmény eléréséhez egy 4-8 alkalomból álló kúra javasolt. Ez azért szükséges, mert a kollagén és elasztin rostok tényleges megújulása csak ismételt kezelések hatására következik be.
Kifejezetten fontos a megfelelő minőségű, sterilitású, orvosi minősítésű hatóanyag használata.
Látványos és tartós eredményt érhetünk el az alábbi területeken:
-bőrfiatalítás
-ráncok eltüntetése, halványítása /száj körül, szarkalábaknál/
-megereszkedett, petyhüdt bőr kezelése
-bőrfeszesítés, lifting kezelés
-száraz bőr kezelése
-tág pórusok kezelése
-atrófiás hegek kezelése
-májfoltok, depigmentációs és egyéb bőrhibák javítása

Az kezelés során az apró tűk, mikrosérüléseket ejtenek a bőr felszínén, ami szabad szemmel nem látható. Ekkor a szervezet azonnal reagál erre a „sérülésre” és elkezdi gyógyítani. 

A test kollagént és elasztint kezd termelni.  A kollagén termelődés természetes folyamat, ezért a kezelés nem okoz semmilyen károsodást, vagy allergiás reakciót. A folyamat és a hatás még a kezelést követő hónapokban is eltarthat. A kezelésnek semmilyen káros mellékhatása nincs, minimális fájdalommal jár. A kisebb tűméretekkel, akár érzéstelenítés nélkül is lehet a kezelést végezni, a vendég egyéni igényeinek megfelelően.