szempilla lifting

Látványos kezelés azoknak akik idegenkednek a műszempillától

Végre itt egy kezelés, aminek segítségével látványos, ívelt szempillákat tudunk varázsolni azok számára is, akik munkájuk, vagy életmódjuk miatt nem viselhetik azt, esetleg allergiások a ragasztóra.

A szempilla lifting egy olyan eljárás, ami a szempillákat a szempilla tőtől emeli meg, és ívesen vezeti felfelé, ezzel optikailag meghosszabbítva a saját szempilla hosszát. Az eredmény tartós szempilla emelés, íves, hosszúnak tűnő, de mégis természetes hatás. A szempilla liftinggel megemelt pillák puhák, selymesek, kényelmesek, EGÉSZSÉGESEK maradnak, épp úgy, mint a szempilla lifting előtt. Bármilyen szempillaspirállal festhetőek, sminkelhetőek, akár olajos lemosók és a mindennapi szemránckrémek
használata is lehetséges, nem úgy, mint a műszempilláknál. A szempilla lifting eljárásnál nem használunk olyan ragasztót, ami folyamatosan irritálhatja vagy érintkezne a szemkörnyékkel. Így az allergiás reakciók szinte teljesen ki vannak zárva. Nem tesszük ki pilláinkat a szintetikus műszempillák súlyával járó állandó megterhelésnek, vagy egy esetlegesen nem megfelelő applikácónak, melynek során előfordulhat a pillák letöredezése illetve idő előtti kihullása, ritkulása.


Mindenkinek ajánlott:
-akik hangsúlyozni szeretnék a szempilláikat, és azoknak is, akik naponta bajlódnak az egyenes, rövid,
lefelé álló, néha láthatatlannak tűnő világos pillákkal.
-akik idegenkednek a műszempillától, mégis szeretnének hosszúnak látszó, ívelt szempillákat.
-akiknek lelógó szemhéjjuk miatt nem nagyon látszódnak a szempilláik.
-akik csak két havonta szeretnének a szempillájukkal foglalkozni.
-akik gyors és tartós megoldást szeretnének.
-akik a műszempilla helyett keresnek egy alternatív, természetesebb és költségkímélőbb megoldást.
-akiknek nem volt tartós a műszempilla hosszabbítás, érzékennyé vált a szemük a ragasztóra, vagy helytelen applikáció következtében letört és megritkult a szempillájuk.
-aki fontosnak tartja, hogy szempilláit kímélje, megvédje, de szeretné kiemelni tekintetét, nőiességet hangsúlyozva, mindezt úgy, hogy a szempillái sokáig egészségesek, sűrűek és hosszúak maradnak.

Általában egy kezelés 45-60 percet vesz igénybe, teljesen fájdalommentes eljárás és 6-8 hétig tartós szempilla ívet és tartást ad a természetes pilláknak.

Amire figyelni kell!!!

Nem érheti víz vagy gőz a pillákat az első 24-48 órában!
Kerüljük a rendszeres szauna és gőzfürdő használatát!
Ne használjunk szempillaspirált az első 24 órában!
Ezen kívül speciális ápolásra nincs szükség.